• Hafa traprenovatie
  • Gratis offerte
  • Duidelijke prijzen op website
  • Wij monteren ook in Nederland
  • Geen aanbetaling

HAFA-TREPPEN® vinyl

Deze vinyl trappen hebben een robuust oppervlak, dat de gebruiksklasse 43 kan hebben. Een vinyloppervlak is nog robuuster dan laminaat, waardoor het zeer geschikt is voor bijvoorbeeld publieke objecten, appartementsgebouwen of industriële werkruimtes zoals productie- en opslaghallen. Een ander positief aspect is de goede slipweerstand, die net als bij de reeds bekende HAFA laminaatstappen wordt gegeven.

Een nieuwe trap dankzij de HAFA vinyl trap


De HAFA vinyl traptreden lijken qua structuur sterk op laminaattreden en verschillen alleen in hun materiaaleigenschappen. Ze worden gekenmerkt door een bijzonder hoge weerstand en afgedichte oppervlakken. Innovatieve productieprocessen zorgen ervoor dat de verwerkingskwaliteit aan de hoogste normen voldoet. Bij het monteren van de vinyltreden wordt een speciale lijm en speciale stabilisatierails gebruikt. Op deze manier kan een perfecte overgang naar de oude trap en optimaal uitgebalanceerde oppervlakken worden gecreëerd. Zelfs versleten en uit getrapte treden kunnen probleemloos worden geëgaliseerd.

 
Met de HAFA vinyl traptreden worden nieuwe maatstaven gezet op het gebied van trapdesign. Of het nu houten of stenen trappen zijn, de vinyl treden zijn geschikt voor bijna elk type trap en vormen de perfecte oplossing voor een geplande renovatie of renovatie. Complexe testprocedures garanderen altijd de beste HAFA-kwaliteit en zijn een garantie voor moderne en veilige traptreden. Diverse decors zoals vinyl berg eiche voldoen aan elke smaak en zorgen ervoor dat de nieuwe trap optimaal kan worden aangepast aan de bestaande ruimte-inrichting. Ook de montage van de vinyl treden veroorzaakt nauwelijks vuil of geluid en is binnen zeer korte tijd voltooid.

Conclusie: Met de HAFA vinyl traptreden kan een uitstekende kwaliteit worden gegarandeerd met een hoog veiligheidsniveau en kan tegelijkertijd een modern en visueel aantrekkelijk trapontwerp worden gecreëerd.